Pedrollo JSWm 1A-24CL

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

0% áfát tartalmazó ajánlatok

Termékleírás
Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24CL házivízellátó, házivízmű rozsdamentes járókerékkel.

A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24CL házivízmű, vagy másnéven házivízellátó Varem típusú piros színű tartállyal van összeszerelve gyárilag! A nyomáskapcsoló színe narancssárga. Minden egyéb összeállításban vásárolt házi vízellátó ami Pedrollo szivattyúval van összeépítve nem a Pedrollo SPA hivatalos terméke, ezért arra semmiféle garanciát nem vállal! Vásárlás elõtt mindenképpen tájékozódjon, mert ha Ön más összeállításban vásárol házi vízellátót csak és kizárólag Bolti garanciát fog kapni és az országos szervízháttér minden elõnyét elveszíti!

A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24 CL a minõségi Pedrollo JSWm 1A kerti szivattyúval lett összeépítve, hogy Önnek egy komplett házivízellátója legyen automatizált formában.
 
A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24CL nyomáskapcsolója gyárilag a következõ értékre van beállítva:
 
1,4 bar bekapcsolási nyomás érték
2,8 bar kikapcsolási nyomás érték
 
A nyomáskapcsoló beállításáról bõvebben itt olvashat.
 
A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24CL házi vízellátó tartálya gyárilag fel van fújva 1,4 bar nyomásra. Abban az esetben, ha Ön nagyobb nyomáson szeretné használni a házivízellátót a levegõ elõfeszítési nyomást is emelni kell.
A levegõ elõfeszítési nyomás mindíg a bekapcsolási nyomás érték alatt legyen 0,2 bar nyomással. Tehát ha azt szeretné, hogy a szivattyú 2 bár és 3,4 bár között működjön akkor a tartály elõfeszítési nyomás 1,8 bar legyen.
A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24 CL vízellátó tartályának levegõ nyomását fél évente ellenõrízze.
A hidrofor tartály karbantartásáról bõvebben ITT olvashat.

A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24 CL házivízművet elsõsorban 1-5 méter mélységű kutakhoz javasoljuk. 2-3 fõs családok számára, abban az esetben, ha a kút és a ház közötti vízszintes távolság 20 méteren belül van. 1-2 vízvételezési pont együttes vízvételezéséhez, egy szintes épületekhez.

Figyelem!
 
A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24 CL házivízmű nem rendelkezik szárazon futás elleni védelemmel. A szárazon futás ellen védeni kell. Javasolt védelem: ITT!  

A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24CL házivízellátót ajánljuk:
 

elsõsorban lakossági feladatok ellátására lett tervezve, de az ipari feladatok terén is kiválóan megállja helyét

házellátásra, öntözõrendszerek megtáplálására egyaránt alkalmas

magas levegõ tartalmú, gázos víz szivattyúzására lett tervezve

 
A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24 CL házivízellátó  erõsségei:
 

robosztus, erõs, öntvény szívóházzal készül

tengelytömítése szén-kerámia csúszógyűrű

motorja rendkívül jó hatásfokkal rendelkezik

magas minõségű alapanyagok felhasználásával készül, kategóriájában a piacvezetõ termékek közé sorolható

biztonsággal alkalmazható nyomásfokozásra is. Ez esetben a szivattyúházban megengedett maximális nyomás 6,0 bar. A szivattyúzott folyadék maximum megengedett hõmérséklete: +40 fok.

24 literes tartállyal szerelve

nyomáskapcsolóval

 
A Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24CL házivízmű telepítésére, karbantartására vonatkozó javaslataink:
 

telepítésénél javasolt száraz, jól szellõzõ helyre beépíteni

ha télen nem használja célszerű vízmentesíteni ezzel elkerüli a fagyás okozta károkat

fél évente egyszer ellenõrizze a tartály levegõ elõfeszítési nyomását.

egyéb karbantartást a szivattyú nem igényel

2012. októberében szerencsések voltunk. Meglátogathattuk és betekintést nyerhettünk a Pedrollo szivattyú gyártó sorára Olaszországban. Rendkívül elégedettek voltunk, mivel láthattuk a Pedrollo Hydrofresh házivízmű gyártó sorát is. A teljes folyamatot elejétõl a végéig megnézhettük. Saját szemünkkel láthattuk a motorok, és hidraulikák teljes körű tesztelését.
A Pedrollo szivattyúk több mint 160 országban lelhetõek fel. Magyarországon 1992-óta lehet pedrollo szivattyút kapni. Az eltelt évek alatt remek hálózat, szervízhálózat épült ki Magyarországon. A RauKer Szivattyú Kft HIVATALOS KIEMELT PEDROLLO MÁRKASZERVÍZ. Mi nem csak eladjuk a Pedrollo Hydrofresh JSWm 1A-24CL házivízművet! Kérésére szakszerűen telepítjük is.
 
 
A PEDROLLO HUNGÁRIA KFT HIVATALOS KÖZLENDÕJE!
 
Hamisítással kapcsolatban, kereskedõkkel kapcsolatban. Kérem olvassa el mielõtt vásárol, és ellenõrizze Ön is a márka kereskedéseket:
 
Küzdelem a hamisítás ellen
 
Hivatalos Pedrollo Márkaképviseletek
 
Gazdaságos, minõségi, kedvezõ áron= PEDROLLO
 
  Így is ismerheti: JSWm 1 A 24 CL, JSWm1A24CL, JSWm 1A 24CL, JSWm1A-24CL, JSWm 1A-24 CL
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^